When Pigs Fly

When Pigs Fly

Omschrijving

when-pigs-flyDe When Pigs Fly Slot van Netent volgt de Tickets of Fortune Slot op, die in juni 2016 werd gelanceerd. Op het moment dat we dus dachten dat Tickets of Fortune een heerlijke cartoon slot was, hadden we ons niet voorbereid op de slot When Pigs Fly!

Grafisch ontwerp en symbolen

Bij het laden en het uitproberen van When Pigs Fly, deed het ons meteen denken aan hetzelfde type cartoon als ‘The Jetsons’. Als je van cartoons houdt, is deze slot grafisch gezien ronduit geweldig! De soundtrack wordt leuker naargelang je het spel speelt en er zijn voldoende opties in het spel om je onderweg heerlijk te vermaken.

when-pigs-fly-2De slot When Pigs Fly draait volledig rond varkens in de ruimte. Het is een slotmachine met 5 rijen en 3 rollen en biedt welgeteld 3125 manieren om te winnen. Op de rollen zelf staan kleurrijke afbeeldingen van varkens, Wilds, helmen, ruimteschepen en ook de bekende speelkaartwaarden en het logo van deze machine.

De munten kunnen vrij naar keuze worden ingesteld op verschillende waarden en op basis van levels. Gebaseerd op de waarde van de munten, worden de manieren bepaald om te winnen (tussen 45 tot 3125 manieren). Daarnaast kan When Pigs Fly Slot worden gespeeld vanaf slechts 0,50 eurocent per spin tot 100 euro.

Speciale eigenschappen

When Pigs Fly Wilds: Het Wild symbool wordt afgebeeld als een roos ‘Wild’ symbolen. Wilds kunnen worden weergegeven op de rollen 2,3,4 en 5 tijdens het normale spel en ook tijdens het Free Spin spel. Alle symbolen kunnen worden vervangen door Wild symbolen om winnende pay lines te creëren.

Re-Spin functie: deze functie is spannend en ten zeerste de moeite waard. Tijdens de functie Re-Spins, kan je tot 5 spins winnen, en bij elke ‘herdraai’ verandert ook de vorm van de rollen. Bovendien neemt het totale aantal betaallijnen toe bij elke re-spin. Zo geeft de 1ere-spin je 135 manieren om te winnen, vervolgens 405 voor de 2ere-spin, 675 manieren om te winnen voor de 3ere-spin. En als het je lukt om de 4ere-spin te draaien, dan haal je 1125 manieren om te winnen. Een 5e re-spin brengt je 1875 manieren om een aantal grote winkansen tegen te komen!

Free Spins spel: als je winnende combinaties na de 5ere-spin weet te plaatsen, dan krijg je het geweldige nieuws dat er 8 Free Spins zijn geactiveerd.

Wat denken wij?

when-pigs-fly-3When Pigs Fly Slot is een zoveelste cartoon slot, maar echt wel anders dan allesd wat Netent eerder heeft gedaan. Misschien vonden we het wel een beetje lichtjes nostalgisch? Maar nogmaals, Netent is goed in het creëren van thema’s die op zichzelf meesterwerken zijn. Het spelen van het spel is catchy en er zijn voldoende kansen om, dankzij de 3125 aangeboden manieren, te winnen. Deze slot is perfect voor alle soorten casino spelers. Daarom bevelen we When Pigs Fly ook aan en belandt deze zeker in onze top 10 beste Netent slots, een verdiende plaats naast de Twin Spin.