Top 5 sportspelletjes online

Top 5 sportspelletjes online

Wanneer je besluit een sportspel te kopen, krijg je ongetwijfeld nadien een obsessie voor deze spellen. Er is geen betere manier om te leven vanuit uw sportieve fantasieën dan via een spel je sporthelden te beheersen, te anticiperen op toekomstige wedstrijden en geschiedenis te herschrijven. De sportspellen die worden aangeboden zijn nog nooit zo realistisch geweest als vandaag. Gamefron.nl maakte een top 5 die we graag aan jullie voorstellen:

1. Madden NFL 16

madden-nflGepubliceerd door: EA Sports

Ontwerper: EA Tiburon

Platforms om te spelen: PS IV, Xbox 1, PSIII en Xbox 360

Laten we het maar meteen zeggen: Madden NFL 16 is op geen enkele manier een gewoon ander ‘update’ van een spel. Het jaarlijkse voetbal werd omgezet in een nooit eerder geziene simulatie. Zo werden er interessante nieuwigheden aan het gooien en het ontvangen toegevoegd en veranderde de manier van spelen naar een zinvol en verfrissend. Het ontwerp van Madden NFL 16 een van de beste Madden wedstrijden van de recente geschiedenis en tot heden.

2. FIFA 16

Gepubliceerd door: EA Sport

Ontwerper: EA Canada

Platforms om te spelen: PSIV, Xbox 1, PSIII, Xbox 360, PC

Het complete pakket is bijna onwezenlijk, en voor hen die reeds ervaring hebben met de FIFA speelstijl zullen ook dit spel als goed genoeg beschouwen. Maar met sterke opkomende concurrentie in zicht is ‘goed genoeg’ misschien niet langer goed genoeg. Rivaliserende ontwerpers beschikken vandaag over de dynamiek om te beantwoorden aan wat spelers vragen en wensen. EA Sports heeft dus werk aan de winkel om de titel als koning van de digitale en virtuele sport niet te verliezen of te behouden.

3. MLB The Show 16

mlb-the-show-16Gepubliceerd door: Sony Computer Entertainment

Ontwerper: SCE San Diego Studio

Platforms om te spelen: PSIV, PSIII

Heel simpel en kortweg gezegd: MLB The Show 16 is het beste honkbal spel dat momenteel op console beschikbaar is. Het ziet, het voelt en speelt ronduit geweldig! Het spel biedt verschillende en verscheidene manieren om de tijd te doden met het doorgeven van passen, het slaan van ballen en kopen. Puur op z’n Amerikaans. Heel aanmoedigend om dit spel te spelen, is de vernieuwde manier van het spel en de mogelijkheden die eraan toegevoegd werden. Als het gaat om virtuele spellen, dan kan het ontwerp van een spel, het spel en de geloofwaardigheid van het spel maken of breken. In het geval van MLB THE SHOW 16 is het spel zonder twijfel ‘gemaakt’.

4. Pro Evolution Soccer 2017

Gelanceerd door: Konami

Ontwerper: PES Productions

Platforms om te spelen: Xbox 1, PSIV, PSIII, Xbox 360, PC

Pro Evolution Soccer 2017 brengt opnieuw het geliefde voetbal, doch met nieuwe animaties, bewegingen, verbeteringen aan de krachtige Fox Engine technologie, en nog veel meer. Nieuwe functies zoals Real Touch en daarbij de echte pas zien, zijn een enorm pluspunt. Voor PES 2017 zijn de visuals de belangrijkste upgrade. Deze zijn voornamelijk tot stand gekomen dankzij de verdere integratie van de Fox Engine. Niets is ongemoeid gelaten: de spelers, verlichting, de pitch, hat stadium en het publiek zijn volledig vernieuwd. Tevens werden er honderden nieuwe animaties toegevoegd aan de spelers en de keepers.

5. NBA 2k16

nba-2k16Gelanceerde door: 2K Sports

Ontwerper: Visual Concepts

Platforms om te spelen: PSIV, Xbox 1, PSIII, Xbox 360, PC

NBA 2k16 is een fenomenale weergave van de sport basketbal, waarbij het spel speelt als een droom.

2K en Visual Concepts bundelden de krachten met een legendarische filmmaker en meester in het schrijven van verhalen, Spike Lee. De job werd meer dan naar behoren volbracht, want naar onze bescheiden mening heb je nooit eerder drama gezien in een sportspel zoals wordt voorgesteld in NBA 2K16.