Mega Fortune Dreams – De jetset spelvan NetEnt

Mega Fortune Dreams – De jetset spelvan NetEnt

Dromen zonder einde

mega-fortune-dreamsTerwijl When Pigs Fly je naar de ruimte brengt, brengt Mega Fortune Dreams van Netent je naar een ruimte waarin je duizelt. Als je veel geld bezit, kan je alles. En laat dit nu net precies het gevoel zijn dat de Maga Fortune Dreams slot van Netent je geeft! Leuke en aangename achtergrondmuziek met een vleugje tropical, nemen je mee naar een eiland omgeven door witte stranden waar je vanuit je luie stoel probeert om een van de 3 jackpots in de wacht te slepen. De jackpots zijn: de Rapid, de Major en de Mega. Allemaal zoals je het ziet in je dromen, met inbegrip van een gezond te winnen bedrag uiteraard! Mega Fortune Dreams biedt grote winst op de rollen, wat het spel zeer aantrekkelijk maakt.

Grafische vormgeving en symbolen

mega-fortune-dreams-3Met een zuiver grafisch ontwerp ziet de Mega Fortune Dreams er adembenemend uit, voornamelijk de gedetailleerde symbolen brengen nog dat sprankeltje meer naar een luxueuze uitstraling. Het zal niemand dan ook verbazen dat diamanten, champagne en dure artikelen als symbolen worden gebruikt. De lagere waarde symbolen zijn: 10, J, Q, K en A. Speelkaarten die met juwelen zijn ingelegd. Het Wild symbool zijn 2 palmbomen, het Scatter symbool is een enorme diamant en het bonussymbool en een rad van fortuin.

Unieke speleigenschappen

mega-fortune-dreams-2Laten we van start gaan met de progressieve jackpot, want dat is waarschijnlijk de reden waarom we hier allemaal zijn, nietwaar? Om een van de jackpots te winnen zijn drie of meer ‘rad van fortuin’- symbolen nodig. En ze moeten verschijnen op de rollen drie, vier of vijf.

Wat je inzet ook mag zijn, je krijgt sowieso plezier voor je geld. Zelfs al win je geen jackpots, Mega Fortune Dreams laat je niet met lege handen vertrekken. Het spel heeft ook twee leuke bonussen. Een eerste is de gratis spin bonus. En die houdt in: wanneer je 3 of meerdere flitsende diamanten op de rollen krijgt, win je tot maar liefst 20 gratis spins die kunnen worden vermenigvuldigd. Terwijl je Mega Fortune Dreams speelt kan je ook nog eens extra vermenigvuldigers winnen. Spannend, lonend en vooral winstgevend! De tweede leuke bonus is het rad. Die verdien je als je een jackpotsymbool krijgt op 3 laatste rollen. Met andere woorden rol 3, 4 en 5. En alle spelers draaien met plezier aan dat rad want dit is nu net waar het allemaal om draait! Het rad doen draaien en met een van de 3 jackpots naar huis gaan! Het enige wat je moet doen is proberen om de binnenste cirkel te bereiken. Win je niet, dan krijg je enkele troostcredits.

Samenvatting

De kans om miljoen te winnen met deze slot is relatief groot. Wat onderzoek bracht ons bij het feit dat de hoofdprijs om de 8 weken valt. Niet twijfelen, zouden we zeggen. Ook al is het allemaal fictief, op deze slot spelen laat je even baden in een gevoel van luxe. Zelfs al is en blijft het misschien bij een droom. Wij hebben het alvast geprobeerd en boeken ongetwijfeld een nieuwe reis op de Mega Fortune Dreams slot. Je weet immers maar nooit!